Equip professional

Assessors, Auditors i Advocats a Barcelona

El nostre equip

Josep LLuis Sànchez Cristobal

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Professor mercantil. Diplomat en Estudis Tributaris. Ha estat membre del Gabinet d’Estudis i de la Comissió Nacional del Registre General d’Assessors Fiscals. Degà del Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona (2002 fins a 2010). Membre del Col·legi d’Auditors Censors Jurats de Comptes de Catalunya. Membre del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Membre de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals. Membre de l’ACCID, de la qual és conseller. Ha estat en diversos càrrecs directius en la indústria farmacèutica dels quals destaca Laboratoris Labaz, SA, actualment integrat en el grup Sano.
Amb posterioritat, es va dedicar a l’auditoria i l’assessorament. En l’actualitat, és president de Bilanx, SA, signatura d’economistes i advocats dedicats a l’assessorament d’empreses.

bilanx@bilanx.es

Sergi Sànchez Lluelles

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Màster en Fiscalitat i en Auditoria de Comptes. Auditor de Comptes Exercent Inscrit en el ROAC. Gestor administratiu col·legiat. Economista Col·legiat. Membre de la Junta de Govern del Il·lustre Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona fins a la seva fusió. Membre Permanent de la Comissió Fiscal del Col·legi D ‘Economistes de Catalunya i President de la Comissió de la Petita i Mitjana Empresa del mateix. Membre de l’ACCID.

sergio@bilanx.es

Mònica Sànchez Lluelles

Llicenciada en Dret.
Advocada col·legiada a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
Màster en Pràctica jurídica i Procediment (CEF).
Màster en Dret de Família (ICAB).
Elenc Tribunal Eclesiàstic.
Ha dedicat gran part de la seva pràctica professional al Dret de família i al Dret Mercantil.
Actualment cursant el Màster de Compliance (ICAB).

msanchez@bilanx.es

Sandra Sànchez Lluelles

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, Administració i Direcció d’empreses, per la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED).
Auditora de Comptes inscrita al ROAC.
Economista Col·legiada.
Membre de l’Il·lustre Col·legi d’Economistes de Catalunya.
Després d’una llarga trajectòria professional donant assessorament a grans i petites empreses, amb més de 20 anys d’experiència en el sector, s’ha especialitzat en Auditoria de Comptes, Due Diligence, Valoracions d’empreses.

s.sanchez@bilanx.es