ESP | CAT | ENG

Bilanx Group

Des de 1978 assessorant a empreses i professionals

ASSESSORÍA FISCAL A BARCELONA

Assessoría Fiscal

Constitueix l'àrea d'assessorament més important de l'empresa, ja que totes les altres (mercantil, laboral,...), es troven vinculades i tenen repercussions fiscals i comptables. Els nostres professionals experts en la matèria, els garanteixen un excel·lent servei personalitzat, , des d'un adequat assessorament tributari, fins al nostre suport integral en el procés comptable de l'empresa.

La nostra àmplia experiència en la gestió tributària i comptable (ja siguin persones físiques o jurídiques) ens permet treballar amb un mètode rigorós que garanteix l'excel·lència, bé supervisant al seu departament o bé processant directament els registres comptables, disposem d'un ampli ventall d'eines per facilitar el treball i obtenir el màxim estalvi en costos.

Planifiquem conjuntament la fiscalitat de la seva companyia en nom d'obtenir el màxim estalvi fiscal.


Assessorament fiscal

Consultes relatives a temes tributaris i comptables, en general d'empresa. Estudi i plantejament de les alternatives fiscals més convenients per a l'empresa, amb la finalitat de reduir al màxim (dins de la legalitat) els impostos a pagar.

Gestio

Confecció i tramitació en el seu cas, de les declaracions tributàries periòdiques. (IVA, SOCIETATS, IRPF, PAGAMENT A COMPTE DE L'IMPOST DE SOCIETATS, etc).

Informacio

Informació puntual (verbal o escrita) sobre les novetats legals més rellevants d'importància per a l'empresa.

Inspección

Assistència tècnica davant de la Inspecció i/o comprovacions de les autoritats fiscals.

Recursos

Contra actes, liquidacions o requeriments de l'Administració Tributària.

Informes i estudis especials

Sobre situacions tributàries de noves inversions o empreses, auditoría fiscal, fusions escissions i aportacions no dineràries, actualització de balanços. Fiscalitat internacional. Operacions vinculades.